Salam Kata Dari Rasa

Assalamualaikum.

kepada pembaca or reader blog KDR ( kata dari rasa) yang dah lama sgt tak berupdate.Semoga semua sihat dah dirahmatiNya selalu… tgk diri sendiri kalau sihat >> Say..”alhamdullilah..”  kalau tak berapa sehat “Syukurlah dgn ujian yang tak seberapa berbanding umat2 yang diseberang sana”🙂 <sambil2 ingatkan diri sendiri jugak la nie>…

 

Bercerita pasal blog KDR ni pulak…

” kenapa lama tak update yer”

erm… biasalah,, sekarang ni Penulis KDR sebok berkerja sampai tak sempat nak memikirkan blog ni sehingga terabai berbulan bulan.. hehehe.. so.. bagi menghilangkan kesepian KDR, penulis berhasrat nak update semula la…kiranya ni.. tapi penulis blur ni…sgt tak tahu ape yang nak diupdatekan.. erm… fikir……………… fikir…………….

Sebenarnya sejak 3 4 bulan yang lepas telah byk yang berlaku kepada kehidupan penulis..
mcm2 yang berlaku dan direkodkan didalam memori minda yang tak tahu berapa megabite limitnya.. hehhee…

Ok!! next post~ the real story begin…. see ya~~~🙂

Salam Kata Dari Rasa~~~😉

 

 

~ by rezzaamizy on March 9, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: