09 Mac Tahun 2.0.1.1 is TODAY

Assalamulaikum..

rasa rasanya ni adalah post ke-2 pada thun 2011 nie..

hehehe.. takpelah.. kalau nak cerita pasal tahun baru mmg dah terlambat la.. dah nak masuk tahun lain da pon.. hak hakhak.. erm..  pada tahun baru ni.. terasa mcm2 pada diri ni.. sdar tak sedar umur pon dah semakin meningkat…uish… dah tua dah rupanya.. hehehe.. byk lagi perkara2 yang tak sempat dibuat… sungguh cepat dah pantas masa berlalu….

so.. ape even2 pada tahun 2011 ni ek..

kalau yang lepas2 tu.. boring sket la.. sebab.. even yang paling besar pada masa ni ialah>>>>>>

>>>KERJA = WORKING.. so bored la.. erm tapi disebabkan komitment yang diberi kan = PROFESIONAL.. so.. kena jalan kan tugas + tanggungjawab dgn penuh dedikasi lah.. hehehe.. (betol la kot)

sebenarnya arini 09.03.2011 adalah tarikh yang speacial jgk ar.. “apa yang speacial sgt tu”

hahaha..

peristiwa 09.03.2010


” Awak jd x kuar ngn syer ni. huarqhaha”

ini lah msg yang aku terima pada tarikh diatas.. hehehe.. exceli aku yang ajak Cik M keluar.. dating la kononnye.. erm.. tapi 1st time tu tak kena masanya.. but for the second time, she agreed.. as msg above..😉

but, she nice… sometime crazy2.. unpredictable person..😀 sudah setahun rupanya.. pantas nya masa berlalu..oklahkan..alamdullilah, that for the TODAY DATE STORY>>> hehehe..

so.. sambung balik cerita yang aku terlepas untuk masa 3 bulan tahun 2011 nie.. exceli kalau nak dutulis di blog ni.. mmg sampai minggu depan pon tak abes… so.. ape yang terlintas aku susun dan tulis je la…

erm.. ape ek?? hehehe.. blur blur.. kita buat secara summary pulak~~

APA HARAPAN DIHATI UNTUK MASA SEKARANG DAN SETERUSNYA..

MY SELF, semoga sehat, semoga lebih putih la.. ( sekarang ni dah bertambah gelap sejak kena jaga site) hahaha , semoga maju jaya dalam perkerjaan tanpa mengabaikan DIA, dia dan family dan org disekeliling yang disayang syg. semoga dapat mencari pekerjaan yang lebih baik demi semua org..  semoga lebih tabah meghadapi kehidupan… erm.. sekaraang dah kearah memasuki alam dewasa .. byk perkara yang nak kena difikirkan sendiri.. dulu bolehlah sikit2 maak,,, sikit abah.. sekarang ni.. byk nak kena fikirkan sendiri tanpa bg efek kat org sekeliling :

MY FAMILY : Semoga sehat semua, semua kasih syg antara satu sama lain tak pudar… semoga mahathir cepat besar.. hehehe.. semoga keluarga kita dicucuri rahmat dariNya..

Hawa: semoga cepat matang dan boleh berfikir secara matang.. erm.. you still young,, dont waste it.. hehe.. pikirkah untuk kebaikan semua.. bukan diri sendiri… THINK!!!

Ahmad: Jaga mak baik2, jgn duk mengepau je.. FIKIR lah untuk kebaikan semua.. dah besar da..

LIA : ni lagi sorang adk perempuan yang semakin besau.. erm.. kecik2 bagus dgr kata… sekarang ni biasa lah meningkat dewasa.. dah jadi remaja.. erm alot in her mind.. but.. with jati diri ,, hope she can manage her sef.. with guide from all people serounding her. i always with you..

Danial: hope he ok, hope Allah bless him… i miss him.. really.. even susah nak tgk dia senyum… hope berapa kat landasan yang betul lah… really hope can sit beside him and talk like brothers… about bola ke? about game ke, about apa apa lah not a serious thing.. HOPE>..😦

Mahathir: be cleaver🙂

Harapan …

Harapan..

Harapan..

Berharap.. aku sgt berharap kalau boleh membuat semuanya menjadi sepurna.. Tapi apakan daya.. diri sendiri pon tak bebrapa sempurna mcm mana nak menukar perjara2 lain menjadi sempurna… erm..

aku harapkan diri aku boleh manjadi seorang ANAK & ABG yang baik dan sempurna.. ADAKAH aKU?? erm.. element yang dependent sgt susah nak dikatakan ataupon nak diimplikasikan.. aku cuma usaha yang terbaik.. itulah yang aku harapkan dan usahakan…

hehehe.. dah byk mengarut tu…

So.. tahun 2011 ni sgt lah mencabar.. mcm2 masalah dtg dgn masa yang terhad.. BYK NAK KENA PIKIR OOO..

hehehe , sampai ada sorang worker aku tegur tapi ” Boss, itu rambut dah beruban kuat sgt pikir masalah ke”

hehehe.. ye ke ? ntah lah aku pon tak nampak la.. sebab mata ade kat depan bukan kat kepala… so.. aku wat taktahu je la.. ///

Huaghh.. ngantok da ni tetiba.. hehhehe.. dah tiba masanya untuk merehatkan minda dan kepala otak..

Sebelum berundur, terima kasih kerana menjadi sebahagian penyokong Kata Dari Rasa secara tidak langsung Menjadi pendengar kata hati penulis.. TQ

Hayati perumpamaan ini~~

Bye` See on the next post………

Salam Kata Dari rasa😉

~ by rezzaamizy on March 9, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: