Sediakanlah diriku melindungi dia kekasihMU

Assalamualaikum w.b.t

erm…  Ape yer nak crita..
hari ni hari yang paling menyeksa jiwa aku… erm.. sebab ape? dari pagi smpai sekarang.. every minit aku teringat kat dia dan tertanya2 apakah yang dibuatnya sekarang.. miss her soooo much.. aku pun taknak perasaan ni ada.. tapi.. ade jugak.. nk wat mcm mane? hehehe..

dia hadir dalam hidup aku tanpa aku duga..

hadir pulak  rasa cinta insan dalam jiwa aku yang aku tak sangka akan datang mcm nie..

aku tahu.. Kasih sayang tu Anugerah dan kurniaan Ilahi

TAPI,  aku tak tahu.. dimana aku sekarang.. aku tak pernah pon bgtau dia.. concern byk sgt mende.. she study lagi.. aku kalau boleh taknak kacau her study..and aku nak bg dia peluang kenal who am i first..

but sometimes.. aku rasa kena.. kena sgt..kena bgtau sementara masih sempat..really

aku.. aku.. aku. dapat rasakan yang aku mula managih kasih dari dia..
apakah pengakiran aku dan dia..

Ya Allah..
Jika dia benar untukku
Dekatkanlah hatinya dengan hatiku

Sediakanlah diriku melindungi dia kekasihMU
Jika dia bukan milikku
Damaikanlah hatiku
Dengan ketentuan-Mu

Ya Allah
Engkaulah tempat kubergantung harapanku
Kuharap diriku sentiasa di bawah rahmat-Mu

~ by rezzaamizy on March 15, 2010.

One Response to “Sediakanlah diriku melindungi dia kekasihMU”

  1. so much in luv haaa???
    erm.. oyak jah lah…
    at least bia dio tahu… =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: