SUPER NATURAL ESSENCE

SNE
( Super Natural Essence)

sne

wahaha.. ape itu SNE, erm.. tentulah satu produk kan.. erm.. saje je nak berkongsi manfaat bersama sama.. exceli produk ni family aku la yang bwk balik..aku ni kalau bab2 produk2 ni sgt lah anti dgn erti kata sebenarnya.. dalam ati aku mesti lah berkata2

” apelah mkn produk yang byk2 n pelik2 ni.. pergi bersenam n amalkan gaya idup yang sehat dah la kan” hahaha…

dalam family aku ni.. aku sorang je tak layan produk2 nie…tak cayer la… doktor kan ramai.. kalau ade produk nie.. doktor nanti kurang lah kerja.. :)

TAPI..

lepas sebulan.. ketidak percayaan aku ni .. mula la goyang.. hahaha.. nak tahu sebabnya..meh sini aku citer secara detail nye..

1. adik pompuan aku ‘hawa’ .. erm biase lah pompuan kan mesti period.. dr dulu lagi mesti something wrong ngan dia time2 camni.. bukan yang biase2 je… lain dr yang lain.. saket sana saket sini.. aku pon taknak cite la byk2! all gurl mesti tahu.. tapi kes ni aku kategorikan sebagai… kritikal la.. hahaha.. sejak dia makan ni.. aku tgk dia dah ok dah.. mak aku la yang citer ni..  erm.. so.. aku pon senang la nk bertegur ngan adik aku ni.. kalau tak.. kena penumbuk tak pasal2.. hahaha..

dua tiga minggu la lepas.. mak aku byk la terima panggilan dr member2 adik aku ni.. sema tanye.. ape yang terjadi kat adik aku sampai berubah.. rupa2.. dia pon act same kat kolej.. sampai kawan2 dia pon bimbang..>>erm.. SNE lah mak aku kata.. sekarang ni.. mak aku mensuggest kan adik aku pon.. menhebah kan mende best ni kat kawan2 dia.. kalau tak percaya.. korang tanye la dak2 uitm puncak alam .. mesti diorang tau! kalau tak tahu.. aku bgtau la nie…

no.2 ..abah aku la.. dia ada darah tinggi.. erm.. dulu takde pon.. sejak meningkat usia ni ade la darah tinggi nie.. mak aku kata.. abah aku ni kuat makan kat luar.. sebab tu  terjadinye darah tinggi nie.. erm.. aku kadang2 risau gak.. kalau dia panjat tinggi2 nak tukar lampu ke ape.. ari tu pernah dia jatuh dr tangga setinggi 3 meter ( lebih kurang la) sebbab tangga patah.. dalam toilet lak tu.. so.. aku bimbang la.. kalau bab2 ni.. org yg darah tinggi ni.. berisiko untuk meninggal secara tiba2..

time ni abah aku mmg dah lame mkn produk nie.. aku pon tak tahu.. dah takde sgt dah darah tinggi.. ( aku pon tak cayer.. sebab dia susah sket nk makan produk2 nie) erm.. ntah la.. hope.. abah aku sehat spai bila2.. :)

no.3. of couse lah adik aku yang baru sekali.. MAHATHIR.. dia pon makan gak produk ni.. budak2 pon leh makan.. dah 4 bulan dah dia makan + zat SNE dr susu mak aku yang mkn jugak.. adika ku ni jadi susah la nak demam.. aku rase sampai sekarang tak pernah pon demam.. siap mandi air terjun lagi.. aku ingat antibody dia jadi kuat kot.. tambah2 time umur sekarang nie.. semua barang dia masuk mulut.. remotw, kotak ppensil, buku, surat kabar n semua mende la senang citer.. keyborad aku pon jadi mangsa gak.. aku rase ni pon SNE punye pasal lah! gud2!

no.4. adik aku yang pompuan.. LIA . erm.. dia ni sgt rajen kat umah nie.. umah dia kemas.. bab2 memasak.. dia la setel.. baju2 aku semua dia basuh.. kadang2 baju yang aku taknak basuh pon dia basuh.. hadei..sekali tu dia basuh semua stokin aku.. sampai nak gi keje.. satu stokin pon takde.. last2 pakai sliper je la gi keje.. :) .. rumput2 kat depan umah aku ni dia la yang selalu pendekkan..tapi satu yang aku tabik kat dia … pandai wat kek! huhu.. sampai kawan2 mak aku pon tempah kek kat dia.. kat skolah lak.. cikgu2 dia slaluh tempah..( tapi yang tak tahannye.. kalau buat kek.. sema brg nak wat kek tu.. di parking nye dlm bilik aku.. sebab bilik aku ni dekat ngan dapur) huhuhu.. tapi kulit dia problem sket.. biaselahbaru nak kealam remajakan.. dia makan la SNE nie jugak nak dijadikan citer.. so.sekarang nie.. aku tgk kulit muka dia pon dah ok .. ( time aku tgk dia je)

” jeles la tu tgk ya cantik “

hadui.. poyo jugak adik aku sorang nie.. hahaha.. sampai sekarang pon still telan SNE nie..

aku? aku telan ke tak? hahaha.. aritu aku ade la telan 2 bijik.. sebab ambik hati mak aku.. pastu sebijik time nak gi intebiu.. erm.. sekarang ni baru je nak try secara serius.. aku pon tak tahu la.. aku pon rase2 nye mmg dah sedia sehat da.. ( syukur alhamdullilah) .. SNE ni mmg bagus la.. byk faedah and implikasinye untuk badan..

cuba korang baca kat bwh nie..

PRODUK YANG MENGUBAH KUALITI HIDUP MANUSIA

Produk-produk SNE di perbuat dari bahan-bahan yang berkualiti tinggi terdiri dari
- minyak biji benih Seabuktrorn
- ginsing
- cordyceps
- cendawanmabuk
- cendawan
- medlar
- biji benih anggur
- kekacang


SNE menyediakan penyelesaian kesihatan komprehensif yang merangkumi 6 manfaat:-

- anti-bakteria
- membersih darah dan menyahtoksik
- pembaikan dan pertumbuhan semula sel
- menyeimbang sistem badan
- mememberi khasiat

- melambatkan penuaan

Tiori perubatan Cina menganggap:-
GINJAL ADA LAH SUMBER KEHIDUPAN MANAKALA OTOT DAN SISTEM PEREDARAN DARAH IA LAH ASAS YANG MENYOKONG NYA”

Oleh yang demikian, JIKA ingin melancarkan peredaran darah dan menguatkan GINJAL , seseorang mesti membekalkan badan dengan zat-zat penting yang membolehkan fungsi-fungsi tersebut berjalan lancar.
Untuk melihat produk keluaran SNE, sila lawati laman web syarikat
http//www.snemarketing.com

Dari pengalaman pengalaman mereka-mereka yang menggunakan produk-produk SNE, KESAN nya boleh di lihat setelah menggunakan produk produk ini selama 2 minggu.
Mereka mendapat bahawa produk-produk ini ,Amat berkesan untuyk penyakit-penyakit:-

-Kencing Manis
-Darah Tinggi
-Luka
-Penyakit Kulit
-Tenaga Kelakian

erm… aku just nak berkongsi je kan.. kalau korang nak jugak produk nie.. bgtau je la.. kalau taknak pun.. tak merugikan aku pon.. hehehe ……..

kalau betlol2 nak .. email aku  rezza_adams@yahoo.com or call 017-4250490 ~  rezza sne

wassalam..

chow~~

~ by rezzaamizy on July 26, 2009.

One Response to “SUPER NATURAL ESSENCE”

  1. ku pon makan nutrisi jugak
    hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: